Θεραπευτικά Μέσα

Τμήμα ισοκίνησης κάτω άκρων Τμήμα ψυχρού laser Τμήμα κρουστικών υπερήχων (shockwave) Τμήμα Αποσυμπίεσης Μέσης - Αυχένα (Decompression DOC E 9011)>> Τμήμα Αποσυμπίεσης Μέσης - Αυχένα (Decompression DOC E 9011)

Το Σύστημα DOC E 9011 είναι ένα σύστημα υψηλής τεχνολογίας κατασκευασμένο στην Αμερική και το πρώτο που ήρθε στη Θεσσαλονίκη.


>> Τμήμα ισοκίνησης κάτω άκρων

Ισοκινητική άσκηση είναι ο τύπος της άσκησης που εκτελείται σε μία άρθρωση σε καθορισμένο εύρος κίνησης με σταθερή τη γωνιακή ταχύτητα εκτέλεσης σε όλο το εύρος αυτής.


>> Τμήμα κρουστικών υπερήχων (shockwave)

Η εφαρμογή των εξωσωματικών κυμάτων ώσης στο οστεο-μυϊκό σύστημα (Ορθοτριψία) κερδίζει τη γρήγορη και σταθερή αναγνώριση παγκοσμίως λόγω των πολλών και θετικών κλινικών αποτελεσμάτων.


>> Τμήμα ψηφιακής πελματογραφίας

Το πελματογράφημα είναι μια εξέταση που αναλύει την κατανομή πιέσεων κατά την στάση (Στατικό) και βάδιση (Δυναμικό) αποτυπώνοντας ψηφιακά την μορφολογία του πέλματός σας.


>> Τμήμα ψυχρού laser

Το φως του LASER εισέρχεται στο σώμα του ασθενή φθάνοντας σε βάθος έως 5 εκ. ανάλογα με την κεφαλή. Ο χρόνος θεραπείας είναι από 3 έως και 30 λεπτά. Δεν πονάει καθόλου και το αναλγητικό του αποτέλεσμα είναι άμεσο και από την 1η θεραπεία.


>> Τμήμα ώμου - αγκώνα

Το Σύστημα Πολλαπλής Άρθρωσης (ΣΠΑ) είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα αποκατάστασης μετεγχειρητικών ή όχι παθήσεων του ώμου και γενικά του άνω άκρου που υπάρχει στην Ελλάδα.


>> Τμήμα Χειρομάλαξης Μασάζ

Υπάρχει ιδικός διαμορφωμένος χώρος από εξειδικευμένο προσωπικό που γίνεται μάλαξη για όλο το σώμα. Το τμήμα Χειρομάλαξης Μασάζ είναι ανοικτό όλη την εβδομάδα και Σαββατοκύριακα κατόπιν ραντεβού.